Wat heb je aan deze online training?

Je krijgt alle 6 leggingen uit het boek te zien met filmpjes en uitleg. Dit helpt je sowieso om de kaarten te leren interpreteren, maar ook om te ervaren hoe een legging werkt.

Deze mini-online training is alleen voor mensen die echte interesse hebben in het leggen van de kaarten van Levensboompaden, die al kennis hebben van de achtergrond van de levensboom en Kabbala. De training bestaat uit uitgebreide filmpjes van elke legging die in het boek wordt genoemd. Omdat het een mini training is betaal je ook een mini prijs, €25 ex btw. 

Wil je meer weten over alles wat met Levensboompaden te maken heeft of je offline cursus zo vaak herhalen als je wilt, dan kun je beter op onderstaande knop klikken.

Wie begeleidt je hierbij?

Hai, ik ben Esther van Blijdesteijn. Als ervaringsdeskundige begeleid ik al 25 jaar anderen om zich bewust te worden van hun gevoeligheden en de oorzaak van allerlei klachten; zo help ik mensen beter in hun vel te zitten in mijn praktijk Via Pura. Enkel leven vanuit je verstand en ratio levert veel op, maar je mist een essentieel deel, namelijk je gevoel, je ziel, je hart. Door weer contact te maken met dit deel van jezelf, maak je jezelf weer compleet en sta je steviger en vooral blijer in het leven.


Eigen ervaring
Al jong had ik last van mijn gevoeligheid. Ik heb zelf door de uitdagingen in het leven geleerd om in gesprek te blijven met mijn innerlijke stem. Dit levert mij veel rust op en zekerheid en vooral vertrouwen in mijn intuïtie. In 2015 resulteerde dat in het schrijven van de Levensboompaden, de kaartenset met 66 paden die ik gedurende drie jaar tijd hebt ontwikkeld en uitgetest in mijn praktijk. Voor mensen die de achtergronden wilden leren, heb ik toen de tweedaagse cursus Levensboompaden samengesteld en het werkboek. Hiernaast is er nu de uitgebreidere online training met Mastertraject.
De cursus heb ik al een aantal keer gegeven met enthousiaste reacties. Door mijn nuchtere aanpak en duidelijkheid blijf je met beide benen op de grond staan. Voor mij is dit een voorwaarde voor intuïtieve ontwikkeling en ik besteed veel aandacht aan aarding.


Missie
Mijn passie is het om anderen te begeleiden om bewust in het leven te staan en zichzelf te kunnen helpen. Dat doe ik in een-op-een consulten in mijn praktijk Via Pura, in korte cursussen voor zelfontwikkeling (online en off-line), in een beroepsopleiding tot Holistisch Therapeut en de training Levensboompaden, een prachtig systeem van 66 kaarten gebaseerd op de mystieke Kabbala.
Ik deel mijn kennis en ervaring ook graag met jou!

>
Success message!
Warning message!
Error message!