Visualisaties

Kompas

9 Lessen None

Welkom bij Je innerlijke stem als kompas. Heerlijk dat je de tijd en ruimte neemt om in jezelf te investeren en een beter contact te krijgen met je innerlijke stem. Om mij een beter beeld te geven van jouw specifieke behoeften wil ik je vragen om een paar vragen te beantwoorden. Dan hebben we een startpunt en kan ik mijn uitleg aanpassen op wat jij nodig hebt. 

Na iedere les krijg je een vragenlijst. Er bestaan geen verkeerde antwoorden, het gaat om jouw manier en dat is de enige juiste.  Dit is dan ook geen cursus waarvoor je kunt zakken of slagen, jij bepaalt zelf wat je met de aangeboden informatie doet en wanneer. Het is jouw wens om beter met je intuïtie te communiceren, dus ik ga ervan uit dat jij daarvoor zelf de motivatie hebt om er iets aan te doen. Als je ergens tegenaan loopt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Het is mijn doel en wens dat je een optimaal team bent met jouw innerlijke stem.

Bij iedere les horen werkbladen die je kunt downloaden en afdrukken. Zo kun je je eigen cursusmap maken. Als je nu graag een voorblad zou willen, ik heb er alvast eentje voor je gemaakt. Druk deze af, schrijf ergens je eigen naam en startdatum op en aan het eind van de zeven lessen heb je een complete map met al je ervaringen.

Inhoudsopgave

Alleen voor cursisten

Vooraf

Voordat we beginnen, wil ik je even een paar vragen laten invullen zodat we een startpunt hebben. Aan het einde van de training kun je dan zien wat er voor je veranderd is. Je ontvangt zelf een mail met je antwoorden.  

Alleen voor cursisten

Les 1 Alpha staat

We gaan beginnen met de eerste les, waarin we ons gaan verdiepen in de alpha staat en het belang van gronden gaan leren. Daarna leer je jezelf afschermen zodat je als gevoelig mens zonder problemen iedere situatie aankunt. Aan het einde van de les krijg je weer een vragenlijst. 

Alleen voor cursisten

Les 2 Loslaten

In deze tweede les ligt de focus op loslaten. Eerst gaan we nogmaals gronden omdat een goede gronding voorwaarde is om met je innerlijke stem te kunnen communiceren. Daarna leer je hoe je op een eenvoudige manier ballast kunt loslaten en veranderen. Tenslotte ga je op reis door je lichaam. Aan het einde van de les krijg je weer een vragenlijst. 

Alleen voor cursisten

Les 3 Energie

De derde les heeft alles te maken met energie, hoe weet je of je wel voldoende energie hebt en hoe kun je jezelf weer opladen. En je gaat ervaren hoe je keuzes kunt maken, beslissingen nemen zonder je hoofd te gebruiken. En natuurlijk doen we weer een aardingsoefening, zodat jij je favoriete oefening kunt kiezen. Aan het einde van de les krijg je weer een vragenlijst. 

Alleen voor cursisten

Les 4 Verbinden

In de vierde les ga je de ruimte innemen die er voor jou is op aarde, daarna verbind je je met de Bron van al wat is en leer je welke manier van helder waarnemen het beste werkt voor jou. Aan het einde van de les krijg je weer een vragenlijst. 

Alleen voor cursisten

Les 5 Ontmoeten

De vijfde les gaat over ontmoeten, met delen in jezelf en met je gids. Verder leer ik je hoe je moeilijke situaties op een eenvoudige manier kunt voorbereiden in de energie. Aan het einde van de les krijg je weer een vragenlijst.

Alleen voor cursisten

Les 6 Oude pijn

In de zesde les laat je oude pijn los, die jou nog in de weg staat. Je gaat in gesprek met je innerlijk kind, je gaat werken aan vergeving en je kijkt naar je voorouders en de patronen die je van hen hebt overgenomen. Aan het einde van de les krijg je weer een vragenlijst. 

Alleen voor cursisten

Les 7 Akasha

In de laatste les verbind je je met je kosmische ouders en begeleid ik je naar jouw eigen Akasha tempel, daar waar alle antwoorden uit verleden, heden en toekomst liggen opgeslagen. Aan het einde van de les krijg je weer een vragenlijst. 

Alleen voor cursisten

Afsluiting

De allerlaatste vragenlijst van deze training; je doet me een groot plezier als je deze invult.

Pen
>