Potentia Pura

Wat is Potentia Pura

Les 1

Welkom bij deze online uitleg over de middelen van Potentia Pura. Deze uitleg via een online platform geeft je de mogelijkheid om wanneer het jou uitkomt alles door te lezen en direct alle bijbehorende materialen te downloaden.

Maar voordat we naar de middelen gaan, eerst een woordje uitleg over Potentia Pura.

Potentia Pura betekent zuivere, duidelijke remedie en komt uit het Latijn. Niet voor niets heb ik mijn praktijk Via Pura genoemd, de zuivere, duidelijke weg. Zaken die niet direct met onze 5 zintuigen kunnen worden waargenomen hoeven niet vaag en chaotisch te zijn, integendeel. Ik houd zelf erg van structuur en duidelijkheid en dat zie je terug in alles wat ik neerzet in opleidingen, middelen en boeken.

In 2015 hebben de Levensboompaden het levenslicht gezien; eerst de kaartenset, later het werkboek en de bijbehorende middelen. In 2022 is de samenstelling volledig herzien en aangepast aan de noden van deze tijd. De nieuwe middelen hebben een zeer hoge trilling en werken heel subtiel maar bijzonder krachtig in combinatie met uiteenlopende vormen van therapie en coaching. 

Het is nooit expliciet mijn bedoeling geweest om de Levensboompaden te creëren en deze bijbehorende middelen te maken, het kwam op een hele natuurlijk manier mijn pad en ik werd er heel erg blij van omdat het zo goed voelde.

Inmiddels zijn we weer een aantal jaren verder en gaat ook mijn eigen ontwikkeling door; ik ga zelf naar een coach toe om me te laten begeleiden en op een dag vroeg hij me waarom ik eigenlijk geen middelen maakte puur voor mezelf om mijn eigen traject te ondersteunen. Grappig, maar daar was ik zelf nog nooit op gekomen.

Deze middelen zijn dus uitsluitend het resultaat van mijn eigen ontwikkeling, er is niets aan bedacht of uitgedacht, maar ontstaan in de flow van deze tijd en mijn bewegingen daarin.

Inmiddels zijn er twee losse middelen en een serie van drie middelen, ik ga ervan uit dat dit nog wordt uitgebreid. Er "hangt" al een nieuwe serie in de lucht, maar wanneer die in de materie komt kan ik niet zeggen. De grondstoffen heb ik deels al wel gekocht... bijzonder hoe zo'n proces gaat. Je hoeft niets te beredeneren of bedenken, het komt via de frequentie die op dat moment nodig is. 

Natuurlijk zijn alle middelen uitgebreid getest in de praktijk en voldoen ze aan alle wettelijke eisen. De mooie blauwe flesjes zijn gevuld met een oplossing van 20% zuivere alcohol en hebben een druppelsluiting. Je kunt in de webwinkel naar behoefte een los pipet of een spraykop erbij bestellen en gemakkelijk vervangen. 


De middelen zijn verkrijgbaar in de webwinkel van Levensboompaden. Heb je nog geen therapeuteninlog, vraag deze dan aan per mail. Je kunt via de webwinkel middelen bestellen voor je klanten, zelf invullen waar het middel naartoe gestuurd mag worden. Jij ontvangt een factuur met de inkoopprijs en je berekent je klant de verkoopprijs. Zo heb je er zelf ook iets aan. Wil je dit niet, dan kan de klant zelf ook alles bestellen en ontvangt zelf een factuur voor de verkoopprijs.

Bij deze online cursus horen een testkaart, zodat je als therapeut kunt uitmeten welk middel jouw klant nodig heeft. En het middel Communicatie met het innerlijk kind, om zelf te ervaren wat het middel doet en hoe sterk en subtiel het werkt. Alleen jij kunt bepalen met welke middelen je je wilt verbinden als therapeut, als het voor jou niet goed voelt, dan zul je het ook niet aan je klanten willen geven. 

Ik hoor heel graag jouw ervaringen, ben reuze benieuwd wat een middel met jou doet, wat je erbij ervaart. In ieder geval wens ik je meer bewustzijn, liefde en heelheid toe.

Pen
>
Success message!
Warning message!
Error message!