Potentia Pura

Potentia Pura Protect

Les 2

De naam van het middel en buisje Protect zegt precies wat het doet: de drager beschermen.

Tijdens de opleidingen die ik geef, raad ik mijn cursisten aan om een beschermingsbuisje bij zich te dragen om de volgende redenen: de therapeut schermt het eigen aura af zodat er niets wordt oppikt van de klant, maar net zo belangrijk: door afscherming kunnen de eigen stukken van de therapeut niet mee-resoneren met die van de klant.

Dit is belangrijk omdat we, vanuit synchroniciteit, mensen aantrekken die ons stukken spiegelen waar we als therapeut ook zelf aan mogen werken. Het is heel belangrijk om dan zuiver te blijven en echt te weten met wie je aan het werk bent, de klant of jouw eigen stukken. Omdat het heel lastig is om je hiervan constant bewust te zijn, geeft een beschermingsbuisje zekerheid en is heel helpend. 

De oude beschermingsbuisjes die mijn cursisten gebruikten werkten niet goed genoeg meer op deze beide punten, daar kwamen we achter tijdens de opleidingen. Daarom heb ik een nieuwe eigentijdse bescherming ontwikkeld, de Protect. 

Protect bestaat uit hoogfrequente energie, werkt doeltreffend en is helemaal aangepast aan deze tijd, waarin het soms moeilijk is om in je rustige centrum te blijven met alle energie en heftigheid om je heen. Protect maakt je bewust, zet je in het hier en nu waarbij je alert blijft en volledig aanwezig.

Protect beschermt je energiesysteem door de hoogfrequente trillingen, maar verkleint niet je aura. Andere beschermers doen dit vaak wel en daardoor is het nodig om na 8 uur het buisje weg te leggen.

De Protect kun je zonder problemen langer bij je dragen. Het is natuurlijk wel verstandig om jezelf af te vragen of er iets in je leven aangepast kan worden als je de noodzaak voelt om constant een beschermer bij je te dragen.Naast het buisje bestaat de Protect ook in een flesje beschikbaar; je kunt het middel innemen of in je aura of kamer te sprayen. De inhoud is dezelfde en de manier waarop het werkt ook. 

In de webwinkel kun je een losse pipet of spraykop erbij bestellen zodat je het middel kunt gebruiken op een manier die het beste bij jou past.

Als je extra bescherming wilt, dan is onderstaande oefening heel fijn om te doen. Met een klik op de knop opent een pdf.

Onderstaand plaatje met uitleg over de Protect  kun je afdrukken voor jou of je klant.

Test, indien mogelijk, altijd de hoeveelheid uit die ingenomen mag worden. Kan dit niet, houd dan 2 x 6 druppels per dag aan.

In de Protect zit de hoogfrequente energie van drie Paden van Vrede. Dit zijn unieke heilige drieletter coderingen die zijn teruggevonden in het Oude Testament.

In het werkboek van de Levensboompaden vertel ik er alles over; heb je dit nog niet en wil je meer informatie, laat het me dan weten.

Hieronder zie je welke drie paden er in dit middel zitten en wat ze betekenen. Je kunt de pdf downloaden en printen om op deze Paden te mediteren.

Pen
>
Success message!
Warning message!
Error message!