Potentia Pura

Potentia Pura Innerlijk Kind

Les 3

Communicatie met je innerlijk kind helpt je om sneller tot de kern te komen bij innerlijk kind werk. Dit hebben we allemaal nodig  omdat we ons wel of niet veilig gehecht hebben aan onze opvoeders en kleinere of grotere trauma's meegemaakt hebben. Bij ieder trauma scheidt zich een stukje innerlijk kind af dat stopt met opgroeien omdat het door het trauma lijdt. Dit betekent dat iedereen meerdere delen beschadigd innerlijk kind in zich heeft. 

Potentia Pura Innerlijk Kind brengt je weer in contact met je onbevangen innerlijke kind. We hebben trauma's opgedaan op verschillende leeftijden en het beschadigde innerlijk kind zet zich vast omdat het niet meer kan stromen.

Het middel laat je voelen waar het kind geblokkeerd is en brengt de communicatie tussen jou en je innerlijk kind weer op gang, zeker in combinatie met de oefening.

Pas op, het kan zijn dat je weer heerlijk je onbevangenheid terugvindt en je “kinderlijk” en puur gaat uitleven, blij en verbonden.

Het is hard werken om aan de slag te gaan met je gekwetste innerlijk kind; het kind schiet maar al te snel in een bevriezing en stopt met communiceren. Dit middel, dat de communicatie bevordert tussen jou en je innerlijk kind, dat de speelsheid weer wakker maakt die je van nature hebt en dat je weer laat genieten van kleine dingen vol verbazing zoals alleen een kind dat kan. 

Reacties van klanten:


Samenstelling: Grey spider flower, Metatron, Macrocarpa, Pock ironwood, Borage, Oregold, Green bells of Ireland, Cel energie, Ankh energie op 4 niveaus, Raphael, Oktaëder en de hoogfrequente energieën van Pad van Vrede 39 resh he ayin en Pad van Vrede 62 yod he he

Omdat een middel innemen natuurlijk niet voldoende is om alle kwetsuren van onze innerlijke kind delen op te lossen is er een visualisatie-oefening beschikbaar die je naast elke vorm van therapie of coaching kunt doen. Je kunt de oefening herhalen met de verschillende leeftijden waarop je innerlijk kind een kwetsuur heeft opgelopen.

tekst aanpassen     Hieronder een plaatje met uitleg over het Innerlijk Kind middel, hoe je het in kunt nemen en wat de samenstelling is. Als je erop klikt dan kun je de pdf downloaden en voor jezelf of je klant afdrukken.

Test altijd de hoeveelheid uit die ingenomen mag worden. Kun je niet testen, houd dan 2x6 druppels per dag aan.

In Communicatie met je innerlijk kind zit de hoogfrequente energie van twee Paden van Vrede. Dit zijn unieke heilige drieletter coderingen die zijn teruggevonden in het Oude Testament. In het werkboek van de Levensboompaden vind je alle uitleg: 

link werkboek kopen

De twee paden van Vrede die in dit middel zitten en wat ze betekenen. Je kunt op deze Paden mediteren in combinatie met het innemen van het middel, daarom heb ik van elk pad een pdf hieronder gezet om te downloaden voor jou of je klant.

Pen
>
Success message!
Warning message!
Error message!