Potentia Pura

Potentia Pura Connect

Les 4

Deze bijzondere serie van drie middelen is de Connect. Deze middelen ondersteunen je om jouw plek op Aarde volledig in te nemen

die er voor jou beschikbaar is  en in het Al volledig in te nemen en op een optimale manier spiritueel te groeien.

De middelen ondersteunen je op zeer subtiele wijze door weer contact te maken met het grote Veld van Weten en Zijn, het Veld van Al-wat-is, onze goddelijke vonk.

De Connect serie bestaat uit 3 middelen die elkaar aanvullen. Als onderstaande informatie onduidelijk is op sommige puntend ook dan een informatief gesprek met mij, waarin ik je toelichting geef.

Middel 1 Concept – je bent onderdeel van een allesomvattend Veld, maar door omstandigheden ben je dat uit het oog verloren of het bestaan ervan vergeten. Dit middel maakt je daar weer bewust van en helpt je om dit (weer) te her-kennen. 

Bevestiging: Ik zet de intentie neer dat ik het Veld op een voor mij passende manier waarneem in toepasbaarheid en hanteerbaarheid.

 

Middel 2 Adapt – door gebruik van Concept ben je je weer bewust van het Veld en nu is het nodig om de grens tussen jou en het Veld te verzachten; Adapt helpt je door beetje bij beetje  je trilling te verhogen zodat je gaat resoneren met de trilling van het Veld.

Bevestiging: Ik zet de intentie neer dat mijn energetische frequentie resoneert met de frequentie van het Veld in toepasbaarheid en hanteerbaarheid.

 

Middel 3 Merge – nu je het veld (h)erkent en resoneert (meetrilt) met de frequentie van het Veld helpt Merge je om volledig jouw unieke plek in te nemen zodat je kunt samenwerken met het Veld.

Bevestiging: Ik zet de intentie neer dat ik met vanuit mijn vrije wil samensmelt met het Veld voor mijn hoogste en beste goed in toepasbaarheid en hanteerbaarheid.

Download hieronder de uitleg voor je klant en de lijst met hoe de middelen  worden ingenomen.

Toepassing als therapeut:

Stap 1 - Je test je klant of hij/zij eraan toe is om zich met deze serie te verbinden.

Stap 2 - Je start met een dubbele oefening, eerst laat je je klant een geblokkeerde kracht uit een vorige incarnatie weer her-inneren,

Stap 3 - daarna ga je naar een andere incarnatie waarin er sprake was van daderschap en laat je je klant zichzelf dat stuk vergeven zodat de pijn losgelaten kan worden.

Vervolgens neemt je klant de drie middelen van de Connect serie in volgens het schema van 28 dagen.

Bij het volgende consult (maakt niet uit hoeveel tijd er zit tussen laatste dag en volgend consult) sluit je het protocol af door je klant te verbinden met de meest geschikte mythische helper.

 

Wil je de middelen aan den lijve ondervinden of heb je klanten met wie je dit protocol wilt doen? Bestel dan de Connect serie en download de oefeningen, lijst met mystische helpers en de "handleiding" voor je klant.

Klik hiervoor op onderstaande knop.

Voor therapeuten gelden speciale prijzen; ben je therapeut en wil je hiervan gebruik maken, vraag dan een therapeutenlogin aan via de mail.

Hieronder een plaatje met de samenstelling van de Connect serie, als je wilt kun je dat downloaden als om af te drukken.

In alle drie middelen van de Connect serie is de hoogfrequente energie van de Paden van Vrede toegevoegd. Dit zijn unieke heilige drieletter coderingen die zijn teruggevonden in het Oude Testament. In het werkboek van de Levensboompaden vertel ik er alles over; heb je deze niet en wil je er meer over weten, laat het me dan weten.

Hiernaast vind je de samenstelling van de middelen en zie je welke paden er in elk middel zitten. Je kunt op deze Paden mediteren in combinatie met het innemen van het middel, daarom heb ik van elk pad een pdf hieronder gezet om te downloaden voor jou of je klant.

Pen
>
Success message!
Warning message!
Error message!