Holistisch NEI therapeut

Energie break

Les 1

Na iedere vorm van energetisch werk is het super belangrijk om de energie weer te scheiden tussen jou en je klant. Dat geldt misschien ook na intensief contact op een familiedag, een dag op je werk of als je een lastige ontmoeting met iemand hebt gehad. 

Ik heb een hele simpele manier geleerd, de Kahuna break. Kijk maar op onderstaand filmpje, je wrijft je handen tegen elkaar, dan leg je de ruggen van je handen tegen elkaar en duw je de energie van de ander van je af en haal je je eigen energie naar je toe.

Als je het lastig vindt om jezelf goed af te schermen tijdens een consult, dan kan ik zeer aanraden om een beschermingsbuisje bij je te dragen. Dit is een klein glazen buisje met daarin een vloeistof (bestaande uit verschillende remedies en zeer hoog trillende frequenties) die ervoor zorgen dat er een beschermend laagje rond je aura komt. 

Resultaat:

  • jij neemt niets op van wat de ander meebrengt, ook al resoneert het met jou (en dat is meestal omdat onze klanten ons uitzoeken via synchroniciteit en resonantie)
  • je klant krijgt niets mee van wat jij bij je draagt en wat eventueel zou kunnen meeresoneren tijdens het consult
  • zowel jij als je klant blijft in de eigen energie en wordt niet moe of voelt zich leeggezogen of bezwaard
  • kortom: blije klant en blije therapeut!

Deze beschermer is zowel in een glazen buisje (€7,50) verkrijgbaar als in een flesje van 10ml (€22,89)om in te nemen. 

De vloeistof in het buisje mag zeker niet worden ingenomen, dit bestaat uit 98% alcohol om er zeker van te zijn dat de frequenties zuiver bewaard worden, ongeacht hoe lang je het buisje gebruikt.

In het flesje zitten alle remedies bewaard op 20% alcohol, zodat inname veilig is.

Voor therapeuten is er een speciale therapeutenprijs. Stuur een mail naar info@viapura.nl met je aanvraag.


Als je de Protect wilt bestellen, klik dan hieronder op het gewenste plaatje.

Wil je meer technieken leren om je goed af te schermen en ook af te stemmen (dus je antenne te richten en heel bewust te weten waar jouw informatie vandaan komt), dan heb ik een gratis infozine gemaakt en een beknopte online training om in 7 stappen duidelijk resultaat te krijgen.

Hier kun je het infozine downloaden of klik op het plaatje hiernaast.

Veel succes met het scheiden van de energie en het goed voor jezelf zorgen op dit vlak. Onthoud dat jij als coach/therapeut je eigen instrument bent en dat het resultaat van jouw sessies afhankelijk zijn van de staat van dit instrument!

Blije groet,

Pen
>
Success message!
Warning message!
Error message!