Holistisch NEI therapeut

Reset je klok

Les 1

Als de klok van wintertijd naar zomertijd gaat hebben veel mensen hier enorm veel last van. Ook dieren kunnen compleet van slag zijn. Gelukkig kunnen we dit makkelijk verhelpen met de biosensor. Als je geen biosensor hebt, dan doe je het gewoon met je intentie; ik ben heel benieuwd of dat ook goed werkt dus hoor dat graag van je.

Natuurlijk werkt dit ook geweldig na een (vlieg)reis waarbij je door tijdzones bent gereisd. Je kunt eenvoudigweg je innerlijke klok weer gelijk laten lopen met de kloktijd. Dat scheelt hopelijk in de slapeloze nachten šŸ™‚

Kijk maar op onderstaand filmpje, je test eerst op welke tijd je innerlijke klok loopt en daarna zeg je dat je jouw innerlijke klok gelijk zet met de kloktijd. En dan laat je je biosensor draaien, het maakt niet uit welke kant op, om dit te bewerkstelligen.

Als je het lastig vindt om jezelf goed af te schermen tijdens een consult, een vliegreis of tijdens een moeilijk gesprek op je werk, dan kan ik zeer aanraden om een beschermingsbuisje bij je te dragen. Dit is een klein glazen buisje met daarin een vloeistof (bestaande uit verschillende remedies en zeer hoog trillende frequenties) die ervoor zorgen dat er een beschermend laagje rond je aura komt. 

Resultaat:

  • jij neemt niets op van wat de ander meebrengt, ook al resoneert het met jou 
  • de ander krijgt niets mee van wat jij bij je draagt en wat eventueel zou kunnen meeresoneren tijdens jullie gesprek
  • zowel jij als de ander blijft in de eigen energie en wordt niet moe of voelt zich leeggezogen of bezwaard
  • kortom: iedereen blij!

Deze beschermer is zowel in een glazen buisje (ā‚¬7,50) verkrijgbaar als in een flesje van 10ml (ā‚¬22,89)om in te nemen. 

De vloeistof in het buisje mag zeker niet worden ingenomen, dit bestaat uit 98% alcohol om er zeker van te zijn dat de frequenties zuiver bewaard worden, ongeacht hoe lang je het buisje gebruikt.

In het flesje zitten alle remedies bewaard op 20% alcohol, zodat inname veilig is.

Voor therapeuten is er een speciale therapeutenprijs. Stuur een mail naar info@viapura.nl met je aanvraag.

Als je de Protect wilt bestellen, klik dan hieronder op het gewenste plaatje.

Veel succes met het scheiden van de energie en het goed voor jezelf zorgen op dit vlak. Onthoud dat jij als coach/therapeut je eigen instrument bent en dat het resultaat van jouw sessies afhankelijk zijn van de staat van dit instrument!

Blije groet,

Pen
>
Success message!
Warning message!
Error message!