Holistisch NEI therapeut

Welkom bij deze online training

Les 1

Wat leuk dat je interesse hebt in een goede voorbereiding voordat je iets van energetisch werk gaat doen. Helaas wordt het nogal eens onderschat hoe belangrijk deze voorbereiding is. Veel mensen beginnen gewoon en realiseren zich niet dat dit niet ongevaarlijk is.

Voordat we gaan beginnen wil ik mezelf graag even aan je voorstellen zodat je weet waar de kennis vandaan komt. Hieronder een kort filmpje (met een heel vrolijk muziekje dat blijft hangen dus je bent gewaarschuwd) zodat je een inkijkje krijgt in mijn leven.

Oorspronkelijk ben ik Confectie-ingenieur, heb een tiental jaar gewerkt in Duitsland, Zwitserland en Nederland en mezelf omgeschoold naar Holistisch Therapeut door vele opleidingen te doen op het gebied van energetisch werk, oosterse filosofie en veel meer. Sinds ongeveer 30 jaar werk ik in mijn praktijk Via Pura en daarvan geef ik ruim 25 jaar les in de technieken waarmee ik zelf ook werk. 


Vanaf 2012 heb ik de Levensboompaden ontwikkeld, die in 2015 het levenslicht zagen: een kaartenset voor iedereen die graag een kaartje legt met daaraan gekoppeld een therapeutisch systeem van 66 visualisatie-oefeningen en 66 hoog frequente middelen. In  2022 kregen de middelen een complete upgrade omdat de energie om ons heen is veranderd en wij ons daaraan mogen aanpassen. Ook in de Levensboompaden geef ik met veel plezier een live en online cursus.Zo, nu je me virtueel ontmoet hebt wil ik graag de kennis over Afstemming en afscherming met je delen. Klik op de pijl rechts onderaan om naar de volgende pagina te gaan.

Pen
>