Holistisch NEI therapeut

Aan het werk

Les 2

Omdat het belangrijk is en heel nodig om je goed voor te bereiden voordat je energetisch werk gaat doen wil ik je graag uitleggen hoe je in 7 stappen jezelf allereerst goed kunt afstemmen en daarna kunt afschermen. Dit doe ik in een video, ik geef je graag mijn favoriete grondingsoefening om te beluisteren en je kunt het werkblad downloaden om alles nog eens na te lezen en in te vullen als geheugensteun voor jezelf.


Het plaatje hiernaast met kort de 7 stappen op een rijtje kun je downloaden door op onderstaande knop te klikken.

In onderstaande video (duurt ongeveer 30 minuten) neem ik je mee door deze zeven stappen zodat je ze zelf kunt doen.

Een mogelijke oefening waarmee je heerlijk kunt gronden is de oefening met de boomstam. Hieronder kun je deze beluisteren. Je mag dit zo vaak doen als je prettig vindt, te veel kan eigenlijk niet.

Download hieronder het werkblad en vul jouw favoriete manier van afstemmen in. De manier waarbij je je nu goed voelt hoeft niet altijd zo te blijven. Durf dingen aan te passen, voel wat bij jou past. Check elk jaar of er iets anders nodig is.

Een van de manieren om je af te schermen is een beschermingsbuisje bij je te dragen. Je mag dit buisje zo veel bij je dragen als je wilt; het buisje zorgt voor een beschermend laagje om je aura zodat je niets opneemt van een ander en niets van jezelf achterlaat bij een ander.

Hier kun je een buisje bestellen:
Bestel Potentia Pura Protect beschermbuisje

Van dezelfde samenstelling bestaat ook een middel om in te nemen; een beschermende combinatie van verschillende remedies, trillingen, ultra moleculaire frequenties en Paden van Vrede om jou te omhullen met een beschermend laagje. Je kunt het middel innemen als je tijdelijk een beetje extra bescherming nodig hebt. Zeer geschikt voor therapeuten om overdracht en tegenoverdracht tegen te gaan zodat jij niets van je klant opneemt en jij niet jouw stukken bij de klant neerlegt. Daarnaast kun je het middel ook gebruiken om jezelf af te schermen bij moeilijke gesprekken, lastige situaties en onderhandelingen in werk- of privéleven, fijn voor (grote en kleine) gevoelige mensen in deze onrustige tijd.

Bestel Potentia Pura Protect

Pen
>